about

Tietoja julkaisemisesta

Snipealot T: mi on maailman nimi julkaisemisessa. Lehdistä ja kirjoista karttoihin ja täydelliseen tietokonepohjaiseen sisältöön Missä on kaikki mitä tarvitset naapuruston näkökulmasta. Joka vuosi valtava määrä tutkijoita luottaa Snipealot T: mi: hen eteenpäin suuntautuvaa tietoa siitä, minne mennä ja mitä löytää yli 100 kaupunkialueelta ympäri maailmaa. Läheisten toimittajien tekemä dynaaminen aine kattaa perustavanlaatuiset juhlavierailut, ostosmahdollisuudet, nähtävyydet, harhauttamisvalinnat ja se on vain jäävuoren huippu, kaikki sisäpiirin näkökulmasta.

Digitaaliset tuotteemme

Snipealot T: mi tietokoneistettu maailmankaikkeus on tärkein pysäkki kanuun käyttäjille. Sivustomme on ystävälaite taitaville web-käyttäjille. Eri puolilla maailmaa sijaitsevilla kaupunkialueilla tutkijat voivat löytää aktiviteetteja, ruokapaikkoja, shoppailumahdollisuuksia, jännitysvaihtoehtoja ja tapahtumia. Sopivia tarinoita ja blogisisältöä, 50 000+ yksilöllisten aktiviteettien lisäksi, mielenkiintoisten verkkolehteidemme kanssa, tekee meistä arvokkaan hyödyn nykyiselle ihmiskokoukselle.

Tulostustuotteemme

Lehtimme, Vieraskirjamme, Sponsoroitu sisältö, Tilausvaihtoehdot ja Uutiset ovat kaikki osa eri perhettä, joka sisältää tarvitsemansa tiedot valikoiman tutkiessaan kaupunkia tai lukemassa sitä. Tyylikäs, ainutlaatuinen aine, kaunis valokuvaus ja selkeät kartat leviävät kokemuksen jokaiseen osaan, tupakoivimmista ruokapaikoista ja epätavallisista alueista muttereihin ja pultteihin, esimerkiksi kuljetukseen, hyttiin ja reittiin.

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja tai kysyäksesi mainostaa hintoja. Lähetämme sinulle vahvistusviestin latausohjeiden kanssa mainitsemallesi mediayksikölle.