Viimeksi päivitetty: 15. elokuuta 2016

Lue nämä Palvelun ehdot (”Ehdot”, ”Palvelun ehdot”) huolellisesti ennen kuin käytät tätä verkkosivustoamme (“Palvelu”), jota ylläpitää Verkkosivumme (“me”, “me” tai “meidän”).

Sinun pääsy Palveluun ja sen käyttö edellyttää, että hyväksyt ja noudatat näitä ehtoja. Nämä ehdot koskevat kaikkia vierailijoita, käyttäjiä ja muita, jotka käyttävät Palvelua tai käyttävät sitä.

Käyttämällä Palvelua tai käyttämällä sitä, sitoudut sitoutumaan näihin ehtoihin. Jos et hyväksy mitään ehtojen osaa, et välttämättä pääse Palveluun.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille tai palveluihin, joita verkkosivustomme ei omista tai hallitse.

Verkkosivumme ei hallitse minkään kolmannen osapuolen verkkosivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä eikä ota vastuuta niistä. Lisäksi tunnustat ja hyväksyt sen, että verkkosivustomme ei ole vastuussa suoraan tai epäsuorasti mistään vahingosta tai menetyksestä, joka on aiheutunut tai väitetty johtuvan minkä tahansa tällaisen sisällön, tavaroiden tai palveluiden käytöstä tai luottamisesta niihin tai tällaisten verkkosivustojen tai palveluiden kautta.

Suosittelemme, että luet kaikkien käyttämiesi kolmansien osapuolien verkkosivustojen tai palveluiden ehdot ja tietosuojakäytännöt.

päättyminen

Voimme lopettaa tai keskeyttää palvelumme käytön välittömästi, ilman ennakkoilmoitusta tai vastuuta mistä tahansa syystä, mukaan lukien rajoituksetta, jos rikkot käyttöehtoja.

Kaikkien ehtojen määräysten, joiden luonteensa vuoksi pitäisi päättyä irtisanomiseen, on voimassa myös irtisanominen, mukaan lukien, rajoittamatta, omistussäännökset, vastuuvapauslausekkeet, korvaukset ja vastuun rajoitukset.

Sovellettava lainsäädäntö

Näitä ehtoja säännellään ja tulkitaan Alankomaiden lakien mukaisesti, ottamatta huomioon sen lainvalintasääntöjä.

Jos emme täytä mitään näiden ehtojen oikeuksia tai määräyksiä, sitä ei pidetä luopumisena näistä oikeuksista. Jos jokin näiden ehtojen määräys katsotaan pätemättömäksi tai tuomioistuimen panematta täytäntöön, näiden ehtojen jäljellä olevat määräykset pysyvät voimassa. Nämä ehdot muodostavat koko palvelumme koskevan välisen sopimuksen ja korvaavat ja korvaavat kaikki aiemmat sopimuksemme palvelustamme.

muutokset

Pidätämme oikeuden oman harkintansa mukaan muuttaa tai korvata näitä ehtoja milloin tahansa. Jos muutos on olennainen, yritämme ilmoittaa siitä vähintään 30 päivää ennen uusien ehtojen voimaantuloa. Mikä merkitsee merkittävää muutosta, määritetään oman harkintansa mukaan.

Jatkamalla palvelun käyttöä tai käyttöä palvelun jälkeen, kun nämä muutokset tulevat voimaan, suostut sitoutumaan tarkistettuihin ehtoihin. Jos et hyväksy uusia ehtoja, lopeta Palvelun käyttö.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää näistä ehdoista, ota meihin yhteyttä.