Kymmenen parasta budjettimatkakohdetta vuodelle 2016

14 0

Matkailua ei tarvitse hajottaa pankista. Vahvan dollarin ansiosta eksoottiset paikalliset alueet voivat tarjota paljon bang-hintaasi ja huikean polun kokemusta.

Tässä on yhteenveto vuoden 2016 tyylikkäimmistä budjettikohteista, joiden joukossa on joitain parhaimmista matkabloggeista Webissä. Neljän perheen matkustavasta perheestä Pariisissa asuvaan yksittäiseen amerikkalaiseen he tarjoavat laajan valikoiman ehdotuksia matkustustyylisi mukaan.

Edna Zhou on sarja-ulkomaalaistoimittaja, joka on asunut

ulkomailla vuodesta 2008 ja jakanut seikkailunsa Expat Ednassa. Kun hän ei ole matkalla, hän on yleensä Pariisissa, jossa hän on asunut ja poissa vuodesta 2012. Tässä ovat hänen kolme parasta budjettimatkojensa määränpäätä:

1. George Town, Malesia

Penang, Malaysia, view of George Town from Kek Lok Si Temple, by travel and panoramic photographer Matthew Williams-Ellis

Niille, jotka rakastavat kokeilla uutta ruokaa, mutta ovat budjetissa, George Town, Malesia on paikka mennä. Keittiö on sekoitus malaijilaisia, kiinalaisia ja intialaisia erikoisuuksia, ja paikalliset hawkerikeskukset ja katukaupat tarjoavat kymmeniä herkullisia vaihtoehtoja vain 2–3 dollarilla. Pese se kaikki tuoreella hedelmämehulla 1 dollarilla ja voit helposti syödä hyvin alle 10 dollarilla päivässä. Majoitus on halpaa, runsaalla budjettiystävällisillä hostelleilla ja Airbnbsillä. Lisäksi kaupunki on Unescon maailmanperintökohde, joten kun ei syö, voit viettää tunteja kävelyllä ympäri kaupunkia, käydä temppeleissä ja nauttia kauniista siirtomaa-arkkitehtuurista ja värikkästä katutaideesta.

2. Xi'an, Kiina

Things-to-do-on-Holidays-in-Xi-an-China

Jos olet kiinnostunut historiasta, kulttuurista ja runsasta, mutta halpaa ruokaa, Xi'anin, Kiinan tulisi olla luettelossasi. Vaikka Pekingin ja Shanghain kaltaiset kaupungit ovat kalliimpia vastaamaan kosmopoliittista asemaansa, Xi'an on edelleen budjettiystävällinen. Silkkitien entisenä päätetapahtumana kaupunki on säilyttänyt historialliset muurinsa ja itä-tapaa-länsi-harmonian, jonka vaikutus ilmenee katuruoassa. Xi'anissa voit huijata isoja kulhoja käsin vedetyistä Lanzhou-nuudeleista tai maistella karitsanhampurilaisia ja kebabeja muslimikorttelilla vain 1,50–4 dollarilla. Jos haluat käydä kuuluisalla Terra Cotta Warriors -sarjassa, on helppo ohittaa kallismatkat ja viedä sinne paikallinen bussi vain 1 dollarilla.

3. Barcelona, Espanja

barcelona_02_big

Niille, jotka matkustavat dollarilla, euro on nyt suosiossa. Espanjassa Barcelonassa voit elää hyvää elämää 2 dollarin oluilla, 10 dollarilla pulloa cavaa ja täyttää täysin 11–13 dollarin asetetut lounasvalikot. Baarin hyppäämisen välillä voit viettää päiväsi rentoutumalla rannalla kirkkaissa, lämpimissä Välimeren vesissä tai ihailla Gaudin arkkitehtuuria ympäri kaupunkia kulkevalla kadulla tai jopa Park Guell -puistoon - vaikka et maksaa viihdyttää keskustaa puistossa, voit silti saada upean näkymän yliBarcelonan täysin ilmaiseksi.

Kahden Monkey's Travel -sivuston takana ovat kaksi blogaajaa Jonathan Howe ja Kach Medina Umandap, jotka ovat olleet tien päällä vuodesta 2013. Tällä hetkellä Floridassa he ovat menossa tällä viikolla Kolumbiaan.

4. Metro Manila, Filippiinit

Ortigas_Tonight

Filippiineillä on pitkään jätetty huomioimatta Kaakkois-Aasian matkakohteeksi, mutta se alkaa nyt kiinnittää ansaitsemansa huomion.

Suurin osa ihmisistä kuitenkin pääsee heti ulos ruuhkaisesta, saastuneesta ja meluisasta Manilasta. Ongelmana on, että ne ovat väärin! Manilalla, erityisesti Metro Manilalla ja sen lähialueella, on valtava määrä tarjottavaa, sekä kaupungista että kaupungin ulkopuolella.

Vanha siirtomaa-aidattu kaupunki Intramuros voidaan tutkia jalka tai hevosella ja kuljetuksella, joka tunnetaan nimellä Calesa. Manila on vain lyhyen venematkan päässä Malatesta, The Rock, entinen toisen maailmansodan linnoitus ja nyt ahdisti rauniot yhdistettynä seikkailuurheilulajeihin, kuten mönkijöihin, patikointiin, melontaan ja retkeilyyn. Lagunan maakunnassa, vain muutaman tunnin päässä Manilasta, ovat seitsemän järveä, maanalaiset luolat, kuuman veden ja mudan lähteet sekä runsaasti vesiurheilulajeja.

Filippiinit eivät ole läheskään niin halpoja kuin sen naapurit, kuten Thaimaa, Kambodža ja Vietnam, mutta vähemmän kehittynyt ja ainutlaatuisempi kokemus enemmän kuin korvataan ja se on silti vain murto-osa Pohjois-Amerikan tai Euroopan matkojen hinnasta.

5. Traakian alue, Turkki

turkeylake

Uusi löytö meille on vähän tutkittu Turkin Traakian alue, joka alkaa Istanbulista ja ulottuu luoteeseen Mustan ja Egeanmeren väliselle alueelle, absorboimalla enemmän Bulgarian ja Kreikan kulttuureita ja luomalla kokonaan Turkin toisen puolen. täydellinen vastakohta perinteiseen idän Turkkiin.

Viininvalmistus on ollut perinne tässä Turkin osassa jo yli tuhat vuotta, ja mytologia kertoo, että ensimmäiset viiniköynnökset olivat Zeuksen, hänen kateellisen vaimonsa ja jumalatar Semelen välistä rakkauskoetta. Alueen hellävaraisesti rinteillä sijaitsevat tuhansia hehtaareja viiniköynnöksiä, jotka ruokkivat kymmenien boutique-viinien kellaria, usein pariksi viiden tähden boutique-hotellien kanssa, jotta saataisiin täysin kiehtova viinikokemus vain murto-osalla Ranskan viinikiertueen kustannuksista , Italiassa, Kaliforniassa tai Etelä-Amerikassa.

Yliopiston valmistumisen jälkeen britti Katie Dawes halusi tehdä jotain erilaista. Laskeessaan työtä Budapestin hostellissa syntyi hänen rakkautensa matkustaa. Dawes on dokumentoinut matkojaan Hostel Girl -matkalla, joka on suuri hostellikulttuurin kannattaja.

Suositellut kirjamme

[woocommerce_products_carousel_all_in_one all_items = ”12” show_only = ”id” out_of_stock = ”false” pois = ”” tuotteet = ”” kategorijas = ”” suhde = ”ja” tags = ”” tilaaminen = ”asc” malli = ”default.css”
show_title = ”true” show_description = ”false” allow_shortcodes = ”false” show_price = ”true” show_category = ”true” show_tags = ”false” show_add_to_cart_button = ”true” show_more_button = ”false”
show_more_items_button = ”false” show_featured_image = ”true” image_source = ”thumbnail” image_height = ”100 ″ image_width =” 100 ″ items_to_show_mobiles = ”1 ″ items_to_show_tablets =” 2 ″
items_to_show = ”3 ″ slide_by =” 1 ″ stage_padding = ”0” margin = ”5 ″ loop =” true ”stop_on_hover =” true ”auto_play =” true ”auto_play_timeout =” 1200 ″ auto_play_speed = ”800 ″ nav =” true ” nav_speed =”800"
dots = ”true” dots_speed = ”800” lazy_load = ”false” mouse_drag = ”true” mouse_wheel = ”true” touch_drag = ”true” easing = ”linear” auto_width = ”false” auto_height = ”true” custom_breakpoints = ””]

6. Marokko

Kasbah_Ruins_Ait_Benhaddou_Morocco

Viime vuosina Marokosta on tullut piilopaikkani ja kotisi poissa kotoa, kun tarvitsen taukoa matkustamiseen, koska siellä elinkustannukset ovat vain niin alhaiset verrattuna länsimaisiin palkkoihin. Paikallisten asuntovuokraus suurten kaupunkien ulkopuolella sijaitsevissa merenrantakylissä voi alkaa 330 dollarista kuukaudessa (vaikka Airbnbs voi periä 600 dollaria kuukaudessa), ja maassa matkustaminen on uskomattoman halpaa.

Koti upeille luonnonmaisemille, mukaan lukien rannat, vesiputoukset, vuoret ja autiomaat, on mahdollista tehdä kolmen tunnin matka vain 5 dollarilla. Jos upottaminen Saharan autiomaan mukautuvaan nomadiseen kulttuuriin on kauhaluettelossasi, kattava kahden yön matka autiomaassa Zagorasta maksaa vain 102 dollaria USD. Olen tehnyt sen kahdesti ja otan tulevaisuudessa ehdottomasti jälleen kamelivaelluksen hiekkalaudalle dyynien joukkoon!

7. Unkari

url

Vierailin ensin Budapestissa aikomuksenaan pysyä kuukaudessa ja päädyin asumaan ja työskentelemään siellä seitsemän kuukautta, koska pääsin viikkoon 55 dollarilla ilman rajoituksia siihen, mitä siellä voin nähdä ja tehdä. Pääsy useimpiin baareihin on ilmaista ja niin menestyvän hipsterikulttuurin kanssa kaupungissa haluat käydä mahdollisimman monissa pila-pubeissa!

Toinen maailmansota on iso osa maan historiaa, ja Budapestin museoiden ja muistomerkkien vierailijat huomaavat voivansa upottaa maan perintöön murto-osan muiden Euroopan kaupunkien kustannuksista. Mutta jos kaupunkielämä ei ole sinulle, paluu junamatkalle kauniille Balaton-maisemaan vie vähemmän kuin 20 dollaria budjetistasi.

Benders on australialainen perhe, joka on matkustanut maailmaa yli kolme vuotta kahden lapsensa kanssa hinauksessa. Josh Bender jakoi seikkailunsa Travelissä Benderin kanssa, pysähtyi jakamaan budjettiystävälliset kohteet vuodelle 2016.

8.Malaysia

Kuala-Lumpur-the-Capital-of-Malaysia

Malesia tarjoaa paljon bang for your buck. Tarjolla on paljon hauskoja aktiviteetteja ja nähtävyyksiä koko perheelle, kuten Legoland (lastemme suosikki), vesipuistot, sisäpuistot, trooppiset rannat ja kulttuurikuvakkeet, kuten Batu-luolat. AirAsian ansiosta lentomatkustaminen maan sisällä on erittäin halpaa. Meno-paluu pääkaupungista Kuala Lumpurista kauniille Langkawi-saarelle voi maksaa vain 33 dollaria. Englantia puhutaan laajasti, paikallinen ruoka on halpaa ja herkullista ja sää on lämmin ympäri vuoden.

9.Croatia

foto-safari-rijeka-640-9

Kroatia on yksi suosituimmista Euroopan maista, ja mikä parasta, se ei riko pankkia. Ota viehättävä kesäloma Adrianmeren rannikolla Splitissä ja Dubrovnikissa. Tai saalis lautalla maalaismaiselle Brac-saarelle, jossa asuu Zlatni Rat, pidetään jatkuvasti yhtenä parhaimmista rannoista Euroopassa. Ja lapset rakastavat Splitin ostoskeskusta liukumäellä, joka vie ne kerroksesta toiseen, tai ilmaisen sisätiloissa sijaitsevan leikkipaikan, jossa on tarkkaavainen henkilökunta.

10.Puerto Rico

im-pr-Puerto-Rico-SR-fly-by

Puerto Rico on hiukan lähempänä amerikkalaisten kotia; tuttu valuutta ja halvemmat lennot ovat merkittäviä etuja. Vietimme useita viikkoja tutkimalla vähemmän suosittua länsirannikkoa ja löysimme sen viehättävät rannat ja luolat. Takaa edullinen loma asumalla AirBnb-hotellissa ja syömällä paikallista ruokaa. Lastemme suosikki toiminta oli saarihyppy- ja kalastusretki. En todellakaan unohda sitä milloin tahansa sen jälkeen kun se oli ensimmäinen (ja ainoa) ”barracuda-suudelmani”.

Liittyvä postaus