Nämä ovat maailman kymmenen suosituinta määränpäätä vuodelle 2016

25 0

Ihmiset rakastavat matkustaa ja heille on annettu mahdollisuus, jota useimmat jatkaisivat elämänsä aikana. Työ? Kuka tarvitsee sitä elämässään?
Maailman matkoilla paitsi todistamme maisema- ja topografian monimuotoisuutta, mutta myös rikastutamme kokemuksia kulttuurista ja historiasta.
Ruoasta muotitrendeihin alkuperäiskansoihin asti paikan määrittelevät monipuoliset asiat, ilman joita elämämme on epätäydellinen.
Katsotaan siis maailman turismipäivänä maailman suosituimpia kohteita.

1. Bangkok, Thaimaa

klong-toey-thailand_3

Satamakaupunki on täydellinen kokoelma historiallisia ja moderneja retkiä. Ylellisistä ostoskeskuksista dynaamisiin kelluviin markkinoihin kaupunki tarjoaa vierailijoille vastakkaisia vaihtoehtoja. Chao Phraya -joen länsipuolella sijaitsevassa hotellissa on monia historiallisia temppeleitä ja palatseja.

2. Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

View from the top of the Victoria Tower, the lesser known of the two towers of the Houses of Parliament, towards Big Ben, the River Thames and the London Eye

Lontoo on seisonut Thames-joella Ison-Britannian saaren kaakkoisosassa, ja se on ollut tärkeä ratkaisu kahden vuosituhannen ajan. Sitä pidetään maailman kulttuuripääkaupungina, ja sillä on neljä maailmanperintökohdetta

3. Pariisi, Ranska

maxresdefault-37

Parisiiksi kutsuttu kelttiläinen perusti 3. vuosisadalla eKr., Joka antoi Pariisin kaupungille nimen Länsi-maailman suurin kaupunki. Pariisin keskialue Seine-joen varrella on luokiteltu Unescon kulttuuriperintökohdeksi, ja siihen sisältyy monia merkittäviä monumentteja, kuten Notre Damen katedraali; Sainte-kappeli; Eiffel-torni; muun muassa Sacré-Cœur-basilika Montmartressa.

4. Dubai, Arabiemiirikunnat

7a52d5e30c7c3510953e9b71c7823406

Persianlahden kaakkoisrannikolla se on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pääkaupunki, yksi seitsemästä maan muodostavasta emiraatista. Matkailu on tärkeä osa Dubain hallituksen strategiaa ylläpitää ulkomaisen kassavirran emiraattia. Dubain houkutus turisteille perustuu pääosin ostoksiin. Satamakaupungista on noussut Lähi-idän tärkein liiketoiminnan keskus.

5. New York, USA

newyork-usa-9

Toisin kuin New Yorkin kaupunkimaisemassa, valtaosa valtion maantieteellisestä alueesta hallitsee niittyjä, metsiä, jokia, maatiloja, vuoria ja järviä - mikä tekee siitä täydellisen määränpään. Kaupunki tarjoaa vapaudenpatsaasta Keski-Grand Canyoniin monimuotoisuuden kuin mikään muu suurkaupunkikaupunki maailmassa.

6. Singaporen kaupunki, Singapore

singapore_city

Lionikaupungiksi, puutarhakaupungiksi ja punaiseksi pisteeksi kutsutaan, se on Kaakkois-Aasian maailmanlaajuinen kaupunki ja suvereeni valtio ja maailman ainoa saarikaupunkivaltio. Singapore on maailmanlaajuinen kaupan, rahoituksen ja liikenteen keskus.

7. Kuala Lampur, Malesia

img_miekl

Alfa-maailmankaupunkina luokiteltu Kuala Lumpur on Malesian kulttuurinen, taloudellinen ja taloudellinen keskus johtuen asemastaan pääkaupungiksi sekä avainkaupungiksi. Kuala Lumpurissa sijaitsevat maailman korkeimmat kaksoisrakennukset, Petronas-tornit, joista on tullut Malesian futuristisen kehityksen symbolinen symboli.

8. Istanbul, Turkki

istanbul_view_from_istanbul_sapphire_observation_deck_aug_2014_p9

Se on mannertenvälinen kaupunki Euraasiassa, ja se ulottuu Bosforin salmiin (joka erottaa Euroopan ja Aasian) Marmarameren ja Mustanmeren välille. Kaupungin suurin nähtävyys on sen historiallinen keskusta, joka on osittain merkitty Unescon maailmanperintökohdeksi, ja sen kulttuuri- ja viihdekeskus löytyy kaupungin luonnollisesta satamasta, Kultaisesta sarvesta, Beyoglu-alueella.

9. Tokio, Japani

packing-list-for-japan-tokyo-travel-tv-host-shares-her-fashion-tips

Se on Japanin keisarin ja Japanin hallituksen kotipaikka. Tokio on Kanton alueella Honshun pääsaaren kaakkoispuolella ja sisältää Izunsaaret ja Ogasawaran saaret.

10. Soul, Etelä-Korea

seoul02-2

Han-joen varrella sijaitsevan Soulin historia ulottuu yli kaksi tuhatta vuotta, kun Baekje, yksi kolmesta Korean kuningaskunnasta, perusti sen 18 eaa. Soulin pääkaupunkialueella on viisi Unescon maailmanperintökohdetta: Changdeokin palatsi, Hwaseongin linnoitus, Jongmyon pyhäkkö, Namhansanseong ja Joseon-dynastian kuninkaalliset haudat

Liittyvä postaus